U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Contact

Home / Contact

Contact

Mijn Bosdag is een product van & partners bv, een bureau voor organisatiecoaching dat in 2014 is opgericht door Rob Mudde.

“ Als organisatiecoach heb ik de afgelopen vijftien jaar veel gewerkt met (directie)teams, talenten, professionals en managers. Daarbij viel mij op dat deze groep de eigen ontwikkeling vaak ondergeschikt gemaakt aan die van het team of de organisatie. Een gemiste kans. Voor mij de reden om juist deze managers en professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf aan bod te laten komen. En dat op een andere manier dan tijdens een traditionele trainings-tweedaagse in een hotel. Een persoonlijke bosdag dus, in een groep (van zes mensen) of individueel.”Rob Mudde

Rob Mudde& partners

Persoonlijke site en blog

Rob Mudde heeft een persoonlijke site en blogt op www.robmudde.nl.

Logo & partners
& partners biedt ondersteuning bij teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en management development. We doen dat in de rol van (organisatie) coach, adviseur, voor het ontwerp van programma’s en interventies, procesbegeleider, projectleider en trainer/uitvoerder.

& partners beschikt over een groot netwerk van professionals zoals organisatiecoaches, trainers, acteurs, life-coaches, etc.

Meer informatie over & partners vind je op de tijdelijke site www.en-partners.nl

CONTACTGEGEVENS ROB MUDDE

TWITTER @Rob_Mudde

  • Dit is mijn boek! De man en het hout. https://t.co/ojIG1X1QvF https://t.co/UA9tifzCtT5 days ago
  • Ik vind een  @YouTube -video leuk: https://t.co/JFYjLyr4bU Torched6 days ago
  • Ik heb een video toegevoegd aan een  @YouTube -afspeellijst: https://t.co/JFYjLyr4bU Torched6 days ago

SOCIAL MEDIA

Social media Mijn Bosdag:
Social media Rob Mudde:
Social media & partners bv:

GEEF DE WEBSITE DOOR!

Er is vast iemand in je omgeving die je het enorm zou gunnen of eventueel zou aanraden Mijn Bosdag bij te wonen. Wil je hem/haar dan op de hoogte brengen van dit vernieuwende product? Stuur dan de link van deze site door. Daarmee maak je meerdere personen blij.

MIJN BOSDAG CADEAU- OF DOORGEVEN?

Wil je Mijn Bosdag aan iemand cadeau geven? Een van de managers die aan je rapporteert? Een relatie? Een partner? Een klant? Of wie dan ook. Dat kan. Laat weten wie het is en dan regelen wij verder alles.

BESLOTEN FACEBOOK PAGINA

Naast een gewone Facebook pagina heeft Mijn Bosdag een besloten Facebook pagina voor deelnemers. Op deze besloten groepspagina zullen we telkens de ervaringen van de groep delen, uiteraard zonder het vertrouwelijke karakter van de bijeenkomst te schenden. Met citaten, verhalen, foto’s, reacties en inzichten.

LAAT EEN BERICHT ACHTER