U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nieuws

Home / Nieuws / Mijn Bosdag locatie / Locatie Mijn Bosdag verkend

Locatie Mijn Bosdag verkend

Vandaag de locatie van Mijn Bosdag in het Speulderbos (het oudste bos van Nederland) bezocht en samen met Lennard, de boswachter van Staatsbosbeheer de omgeving verkend. Gezien dat er mogelijkheden te over zijn. Schitterend.

Rob Mudde
Rob Mudde
Men zegt over mij dat ik mensen, teams en organisaties verder breng. Het start met een ambitie iets concreets te willen bereiken. Soms iets kleins met grote impact, soms iets groots met persoonlijke impact. En soms is dat niet eens zo helder. Dus waar naartoe? Dat is een gezamenlijke reis. Ik ben uw partner.

Laat een reactie achter