U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Nieuws

Home / Nieuws / Mijn Bosdag verslagen / Mijn Bosdagen in juni 2015

Mijn Bosdagen in juni 2015

Deze week was ik in het bos bij het Leersumse Veld in een mooie woning van Staatsbosbeheer voor een Mijn Bosdag week. Dit keer met schitterend weer, ook wel eens leuk.

IMG_0550
Onder andere kwam daar een MT langs dat wilde werken aan het concretiseren van de volgende stap in de ontwikkeling van hun bedrijfsonderdeel.

Daarnaast heb ik ook weer mogen werken met een heel bijzondere senior manager die voor en individuele Mijn Bosdag kwam. Lange wandelingen met mooie dialogen en inzichten voor de toekomst. De herbezinning waarin hij zit had baat bij de rust en de aandacht, het alleen zijn en het was zo inspirerend dat we niet in de gaten hadden dat we om 3 uur nog steeds buiten bij het vuur zaten. Gelukkig voor mij was het aan het eind van de week, want dat kan ik natuurlijk niet altijd doen. Dan zou ik geslopen terugkomen van zo’n intensieve week. Nu kom ik vol met energie, wel moe maar zeer voldaan thuis.

IMG_1935

Anekdote van deze week: Er was een optimist met z’n aanhanger gekomen omdat hij had gelezen dat hij hout mocht meenemen. Maar daar stond ook bij “door jezelf gezaagd en gekliefd.”
Moet ik toch iets duidelijker aangeven, om teleurstellingen te voorkomen.

IMG_0554

Rob Mudde
Rob Mudde
Men zegt over mij dat ik mensen, teams en organisaties verder breng. Het start met een ambitie iets concreets te willen bereiken. Soms iets kleins met grote impact, soms iets groots met persoonlijke impact. En soms is dat niet eens zo helder. Dus waar naartoe? Dat is een gezamenlijke reis. Ik ben uw partner.

Laat een reactie achter