U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Mijn Bosdag

Home / Mijn Bosdag

Wat is Mijn Bosdag?

Mijn Bosdag is een unieke leiderschapservaring in een prachtige omgeving. Een impuls voor je persoonlijkheid. Samen met gelijkgestemden of individueel werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je effectiviteit in de interacties met anderen. Nieuw leiderschap gaat over aandacht, kwetsbaarheid, successen en bevestiging. Over integriteit, verantwoordelijkheid, vergevingsgezindheid en compassie. En over anderen in hun kracht zetten. Word een krachtiger leider.

Mijn Bosdag betekent eens een keer tijd voor jezelf, je dilemma’s, je veranderopdracht, issues in je team, vragen over jezelf, je team en/of je organisatie, mogelijke oplossingen, leiderschap, je effectiviteit, stilstaan, reflecteren, houthakken, koken, eten, goede gesprekken, drinken (met mate), wandelen en buitenleven. Manage je energie, niet je tijd.

De omgeving maakt het mogelijk bijzondere oefeningen te doen. Alleen wandelend reflecteren met een specifieke vraag. Of buiten in het donker ‘collegiaal’ gecoacht worden rondom een groot vuur is een unieke gebeurtenis, om maar twee voorbeelden te noemen.

Scroll naar beneden voor het uitgebreidere programma.

Voor wie is Mijn Bosdag?

Mijn Bosdag is bedoeld voor managers, project managers, talenten/trainees en/of professionals mogelijk uit zeer diverse organisaties die toe zijn aan de volgende fase in hun ontwikkeling om hun carrière een impuls te geven. Mensen die willen groeien, effectiever willen worden en niet schromen om daarbij naar zichzelf te (leren) kijken.

Mijn Bosdag wordt georganiseerd voor zowel groepen, individuen, als op maat. Mijn Bosdag in een groep met open inschrijving is op veler verzoek een gescheiden mannen en vrouwen programma. Aparte groepen heeft onder meer te maken met energie, gelijkgestemdheid en onder elkaar willen zijn.

Mijn Bosdag kan ook op maat worden gemaakt voor een (directie)team, maar past ook prima als onderdeel in een langduriger programma voor bijvoorbeeld een groep talenten of trainees.

De drie soorten Mijn Bosdag op een rij:

ERVARINGEN

Gewoon er naartoe gaan. Zal je sowieso goed doen!
“Wel grappig dat Rob zijn hond Luna had meegenomen. Ze liep gewoon met me mee tijdens een individuele wandeling. Net zo'n vertrouwen als haar baas.”
“Rust en stilte. Echt het cliché meegemaakt: ik stond stil en oh dat was me toch een vooruitgang.”
“Nooit gedacht dat 26 uur mij zoveel inzichten zou kunnen geven. Dank aan alle deelnemers en Rob. Ik zou zeggen: ga erheen en ervaar het zelf.”
“Ik heb ontdekt waartoe ik kan komen als ik eens rustig iets over mezelf schrijf. Heel interessant.”
“Wat was het heerlijk om over mijn emoties te praten zonder adviezen of onderbrekingen :-).”
“De coaching van Rob en de coaching van de anderen heeft me echt veel gebracht. Nieuwe inzichten waar ik meteen mee aan de slag kan. Dank aan allen.”
“Samen koken met een glas daarbij gaf me een thuisgevoel, maar onderstussen ging het echt ergens over.”
“Dank je wel Rob. Het was in 1 woord een topervaring!”
“Nooit gedacht dat als ik anderen zou vertellen over mijn biografie mij dat zoveel mooie en heldere feedback zou opleveren.”
“Een dikke 9. Ik bewaar met name goede herinneringen aan de late uurtjes met de groep rondom het kampvuur. Gesprekken in het donker. Nog nooit zoiets moois meegemaakt.”
“Heel complete ervaring. Samen in een huis, in het bos, echt over mijn dilemma's, aards, goede gesprekken, zagen en soms slap lullen. Ook fijn.”
"Echt werken aan jezelf in een ideale setting."
“Ik heb gewerkt aan m'n persoonlijke effectiviteit zoals nooit eerder. Heel eerlijk en soms confronterend.”
“Ben onder de indruk van Rob. Wat een unieke leiderschapservaring in een prachtige omgeving.”
“Wat je kan doen in 26 uur voor mezelf heeft me geraakt. Echt een unieke ervaring en zeker een impuls voor mijn leiderschap.”
“Veel bijzonders gedaan. Bijvoorbeeld alleen een wandeling maken met een reflectie-opdracht. Ongelooflijk wat dat me gebracht heeft. Dat had ik nooit gedacht.”

MIJN BOSDAG - GROEP (M/V)

In een groep van 3-6 gelijkgestemde managers, project managers en/of professionals maar wel uit zeer uiteenlopende organisaties ga je onder leiding van leiderschapscoach Rob Mudde samen aan het werk. Je eigen concrete doelstellingen, successen en/of dilemma’s staan daarbij centraal.

MIJN BOSDAG - INDIVIDUEEL

Als je individuele aandacht wilt en uitgebreid de tijd wilt nemen voor coaching, reflectie en ontspanning dan bestaat de mogelijkheid een individuele Mijn Bosdag te beleven. Uniek en zeer speciaal.

MAATWERK

Mocht je zelf of als organisatie een groep willen aanmelden, om bijvoorbeeld met je directie(team) of MT te komen of een specifieke doelgroep zoals trainees willen laten begeleiden, neem dan contact op. Dan maken we een programma op maat, op een gewenste datum en indien nodig in een grotere woning van Staatsbosbeheer.

Locatie

Tijdens Mijn Bosdag verblijf je in een comfortabel ingerichte oude boswachterswoning van Staatsbosbeheer in het Speulderbos (het oudste bos van Nederland) in Putten, Gelderland.

Lees hier meer over de locatie van Mijn Bosdag.

Mijn Bosdag programma

Groep

Om 14.00 uur op dag 1 kom je met 3-6  senior managers, project managers en/of professionals aan bij een comfortabele, prachtig ingerichte oude boswachterswoning van Staatsbosbeheer op de Veluwe bij Putten.

Onder leiding van ervaren leiderschapscoach Rob Mudde ga je samen aan het werk. Je eigen concrete doelstellingen en/of dilemma’s staan daarbij centraal. Ter voorbereiding krijg je een vragenlijst toegestuurd. Die zal je al aan het denken zetten.

Een overnachting is inbegrepen. Het programma eindigt de volgende dag om 16.00 uur.

Individueel

Een individuele Mijn Bosdag start om 17.00 uur. Je verblijft in dezelfde comfortabele, prachtig ingerichte oude boswachterswoning op de Veluwe bij Putten.

Samen met ervaren leiderschapscoach Rob Mudde ga je aan het werk met jezelf. Je eigen concrete doelstellingen en/of dilemma’s staan daarbij centraal. Er is uitgebreid de tijd voor persoonlijk coaching, reflectie en ontspanning. Ter voorbereiding krijg je een vragenlijst toegestuurd. Die zal je al aan het denken zetten.

Een overnachting is inbegrepen. Het programma eindigt de volgende ochtend om 10.00 uur.

Het resultaat

Je gaat naar huis vol inspiratie, met inzichten, antwoorden, adviezen, resultaten, keuzes, rust én met een heel bijzondere ervaring.

Mijn Bosdag is zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel van aard en leidt tot persoonlijke groei.

Je mag het door jezelf gezaagde en gekliefde hout mee naar huis nemen. Een mooie thuiskomer.

Wat gaan we doen?

De precieze invulling van Mijn Bosdag zal, afhankelijk van de samenstelling van de groep of persoonlijke uitdagingen, steeds anders zijn. Een greep uit de ingrediënten:

 • Mentaal: delen van dilemma’s, leren van elkaar, intervisie, supervisie en kennisuitwisseling.
 • Emotioneel: reflecties, intenties, effecten, contact, inzichten en feedback.
 • Spiritueel: meditaties, dromen, stiltes, ontspannen, rust en stilstand.
 • Fysiek: bomen zagen (met hand-trek-zaag), houthakken, wandelen, vuur, snelheid, samen koken, lachen, vermoeidheid, goed eten en drinken.
 • Diverse verrassingen.

Werkvormen

Tijdens Mijn Bosdag werken we met zeer uiteenlopende werkvormen. Daarbij maken we ook gebruik van de omgeving. In het donker rondom een groot kampvuur gecoacht worden en een wandeling in je eentje met een specifieke vraag zijn twee unieke ervaringen.

Denk daarnaast aan biografisch werk, tweegesprekken, groepsgesprekken, coaching, intervisie, individueel reflecteren en meditatie. Dit alles wordt ondersteund door een aantal (niet te veel) theoretische onderbouwingen.

Kosten en inschrijven

In de prijs van Mijn Bosdag is alles inbegrepen: overnachting, eten en drinken.

Schrijf je hieronder in voor de komende groeps- en individuele Mijn Bosdag edities. Bij elke datum staat de doelgroep vermeld.

 • Individueel
  € 795,-
  • 16 uur
  • 17:30 dag 1 - 9:30 dag 2
  • Individueel
  • 1 overnachting
  • 1-persoonskamer
  • Eten & drinken
  • Berg hout mee
 • Op maat
  op aanvraag
  • 26-32 uur
  • Duur / tijden in overleg
  • 4 - 12 personen
  • 1 overnachting
  • 2-persoonskamer
  • Eten & drinken
  • Berg hout mee

Bedragen zijn exclusief BTW

Nog   dagen  tot de volgende editie van Mijn Bosdag

SCHRIJF JE NU IN


Editie

Datum

Doelgroep

Plaatsen

Inschrijven

GEEF DE WEBSITE DOOR!

Er is vast iemand in je omgeving die je het enorm zou gunnen of eventueel zou aanraden Mijn Bosdag bij te wonen. Wil je hem/haar dan op de hoogte brengen van dit vernieuwende product? Stuur dan de link van deze site door. Daarmee maak je meerdere personen blij.

MIJN BOSDAG CADEAU- OF DOORGEVEN?

Wil je Mijn Bosdag aan iemand cadeau geven? Een van de managers die aan je rapporteert? Een relatie? Een partner? Een klant? Of wie dan ook. Dat kan. Laat weten wie het is en dan regelen wij verder alles.