U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Locatie Mijn Bosdag

Tijdens Mijn Bosdag verblijf je in een oude boswachterswoning van Staatsbosbeheer. De locatie is Klein Spriel in het Speulderbos (het oudste bos van Nederland) in Putten, Gelderland.

Als je komt aanrijden, zie je het meteen: Klein Spriel is een echt traditionele Veluwse boerderij. Parkeer je auto en ervaar hoe de dagelijkse beslommeringen direct van je afvallen. Even tijd voor jezelf.

Aan de buitenkant verkeert het monument nog volledig in de oude staat; eenmaal binnen geniet je van alle ruimte en comfort. De voormalige paardenboxen en hooizolder zijn nu de slaapvertrekken. Zittend bij de ouderwetse schouw in het voorhuis waan je je weer even terug in de tijd.

Je verblijft er met twee personen op één kamer. De boerderij is ingericht voor 8 personen, met 4 x een 2-persoonskamer (1 x 2-persoonsbed en 3 x 2 × 1-persoonsbed).

De oude boswachterswoning waarin we verblijven is te huur via Staatsbosbeheer Buitenleven. Het huis heet Klein Spriel.

De smaakvolle en zeer comfortabele inrichting is ontworpen door Workshop of Wonders in samenwerking met Marcel Klever. De fotografie van het interieur op deze pagina is van John van Groenendaal.

Komende Mijn Bosdag edities