U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Over & partners

Home / Over & partners

Over & partners

Mijn Bosdag is een product van & partners bv, een bureau voor organisatiecoaching dat in 2014 is opgericht door Rob Mudde.

& partners biedt ondersteuning bij organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en karakterontwikkeling. We doen dat in de rol van (organisatie) coach, adviseur, voor het ontwerp van programma’s en interventies, procesbegeleider, projectleider en trainer/uitvoerder.

Logo &partners
& partners beschikt over een groot netwerk van professionals zoals organisatiecoaches, trainers, acteurs, life-coaches, etc.

Werkwijze & partners

In alles wat wij ondernemen zal & partners jouw partner zijn. Dat is ons bestaan en kenmerkt onze manier van werken. Want mensen, teams en organisaties verder brengen, dat doe je samen.

Opdrachten van & partners

Op dit moment en in het recente verleden is & partners verantwoordelijk voor onder andere onderstaande opdrachten:

  • Organisatiecoach voor de strategische alliantie van twee kinderziekenhuizen, Sophia KZ (Erasmus MC) en Willem-Alexander KZ (LUMC).
  • Spreker op een seminar over loopbaanmogelijkheden voor vrouwen in een academischziekenhuis.
  • Teamcoach van twee directieteams van regionale diensten van Rijkswaterstaat.
  • Organisatiecoach van een directieteam van een landelijke dienst van Rijkswaterstaat na samenvoeging van drie diensten.
  • Teamcoach van twee divisie directies van een grote verzekeraar.
  • Trainer (onbezoldigd) in samenwerken voor deelnemers aan het PhD en PostDoc programma van TULIPS (Training Upcoming Leaders in Paediatric Science)
  • Teamcoach van een managementteam van een groot verpleeg- en verzorgingshuis.
  • Organisatie- en teamcoach van de directie en de leidende coalitie van een liftenfabrikant.
  • Personal coach van een aantal managers en professionals.
  • Teamcoach van een aantal teams van Staatsbosbeheer.

Meer informatie over & partners vind je op www.en-partners.nl

Waarom Mijn Bosdag?

Rob Mudde over de oorsprong van Mijn Bosdag:

“ Als organisatiecoach heb ik de afgelopen vijftien jaar veel gewerkt met (directie)teams, talenten, professionals en managers. Daarbij viel mij op dat deze groep de eigen ontwikkeling vaak ondergeschikt maakt aan die van het team of de organisatie. Een gemiste kans. Voor mij de reden om juist deze managers en professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf aan bod te laten komen. En dat op een andere manier dan tijdens een traditionele trainings-tweedaagse in een hotel. Een persoonlijke bosdag dus, in een groep (van 3-6 mensen) of individueel.”Rob Mudde

Rob Mudde& partners