U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Partners

Home / Over & partners / Partners

Partners van mijn bosdag

Mijn Bosdag was nooit tot stand gekomen zonder de inspiratie en steun van een aantal dierbare partners. Ik noem er drie:

Logo Vitals CoachingVitalis Coaching

Dank je wel, Karin Peeters van Vitalis Coaching in Londen. Karin en ik werken graag samen. Tijdens mijn bezoek aan haar in Londen hebben we, zittend in Kew Royal Botanic Gardens, een dag besteed aan Mijn Bosdag. Het waren heel inspiratievolle uren in een geweldige omgeving met dierbaar gezelschap.

Logo Bessels GreenBessels Green

Dank je wel, Nicolaas Bessels van Bessels Green, hovenier in Zutphen. Van Nicolaas heb ik in de bossen in Frankrijk bomen leren vellen. Tot op de meter nauwkeurig. Die gezamenlijke reizen zijn een grote inspiratiebron geweest voor Mijn Bosdag. Nicolaas behoort tot de top van Nederland (zit ook vaak in de top van een boom), geeft les op de Hoveniers opleiding en is de leverancier van het materiaal waarmee we hout zagen en hakken.

Staatsbosbeheer Buitenleven

Logo StaatsbosbeheerDank je wel, Staatsbosbeheer Buitenleven. Deze organisatie staat heel welwillend tegenover Mijn Bosdag. Niet alleen door boswachterswoningen beschikbaar te stellen op wonderschone plekjes in de natuur. De boswachters van Staatsbosbeheer voorzien ons ook van bomen waarmee wij ter ontspanning aan de slag kunnen.

Wil je zelf een oude boswachterswoning boeken, ga dan naar Buitenleven vakanties.