U gebruikt Internet Explorer 6 of 7. Gebruik a.u.b. een moderne browser zoals Chrome of Firefox of upgrade uw versie van Internet Explorer om deze website te bekijken [x]

Over Rob Mudde

Home / Over & partners / Over Rob Mudde

Over Rob Mudde (1966)

Rob MuddeBegin 2014 ben ik gestart met & partners bv en daarnaast het initiatief genomen Mijn Bosdag vorm te geven en in de markt te zetten. Voorwaar geen sinecure. Ik werk inmiddels bijna 14 jaar als organisatie- en teamcoach, waarvan ruim 10 jaar bij Twee of meer. Daarvoor heb ik gewerkt als manager bij KLM, bij Justitie, bij KPMG en in het buitenland. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en veel relevante (coachings) opleidingen gedaan. Zie LinkedIn voor een uitgebreid zakelijk profiel.

Men zegt over mij dat ik mensen, teams en organisaties verder breng. Het start met een ambitie iets concreets te willen bereiken. Soms iets kleins met grote impact, soms iets groots met persoonlijke impact. En soms is dat niet eens zo helder. Dus waar naartoe? Dat is een gezamenlijke reis.

Uw partner

Ik ben uw partner. Ik stel de juiste vraag, vaak prikkelend, soms confronterend. Daardoor wordt het helder wat de richting moet zijn. Vervolgens ontwerpen we een route. Vaak heel creatief en vernieuwend waar dat kan. Maar vertrouwd waar nodig. Ingrediënten van een programma kunnen heel verschillend zijn. En altijd op maat.
 In de afgelopen dertien jaar als organisatiecoach heb ik ontdekt dat werken aan ontwikkelingen binnen organisaties en verbinding tussen mensen mij het meest voldoening geeft.

Beter maken

Ik ervaar bezieling en betrokkenheid als groot goed en zie veel mogelijkheden voor verbetering als het thema ‘beter maken’, zoals je zelfs in de zorgsector hun kernproduct zou kunnen omschrijven, ook wordt ingezet voor de organisatie als geheel en de mensen en de teams daarbinnen. 
Ik heb zowel in de profit (o.a. ING, Heineken, KONE, Aegon, KLM, NN, Tele2) als in de non-profit (o.a. Rijkswaterstaat, Heliomare, AMSTA, Erasmus MC, LUMC, Florence-Zorg) bewezen resultaten geboekt, o.a. bij teamontwikkeling, talent- en MD-programma’s, reorganisaties en met organisatieontwikkeling. Als ontwikkelaar, teamcoach, executive coach, trainer, projectleider, adviseur of verantwoordelijk voor implementeren en het meekrijgen van de (managers en medewerkers van de) organisatie.
En ook als toezichthouder wil ik graag bijdragen. Op dit moment als lid van de Raad van Toezicht van de Alrijne Zorggroep.

Eigenschappen

Als mij gevraagd wordt naar mijn belangrijkste eigenschappen in mijn werk, dan zijn dat:

  • Samenwerken: het aangaan en onderhouden van samenwerkingsrelaties met als doel samen te werken aan vernieuwing.
  • Begeleiden van veranderingen: jouw helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst en die vervolgens helpen implementeren.
  • Communiceren: het continue duidelijk zijn in wat ik van de ander wil en mijzelf aan deze lat meten.
  • Mij binnenstebuiten keren: mijn hele hebben en houden beschikbaar stellen voor het ontwikkelproces van de ander.
  • Voortdurend gebruik maken van de ‘hier-en-nu situatie’. Van daaruit schakelen naar je persoonlijke leerproces met als focus gewenst gedrag.
  • Je meenemen in wat het effect is van jouw gedrag op de ander. Laten zien hoe op jouw gedrag gereageerd wordt en welke keuze zich vervolgens aandient.
  • Contact aangaan en behouden. Ik laat je niet los en laat je niet zomaar ‘ergens mee wegkomen’ doordat ik zakelijk met liefdevol combineer.

Persoonlijk

Als ik niet aan het werk ben ervaar ik veel liefde en mooie momenten met mijn gezin (vrouw en drie kinderen). Terwijl het ook soms best enerverend is met drie pubers in huis. We wonen aan een haven in Oegstgeest, samen met een hond en twee poezen.

Naast hockey als voornaamste hobby (fluiten, trainen, coachen en langs de lijn) varen we graag naar Leiden of de Kaag. Ik houd ervan om buiten te zijn, naast bossen en op het water zijn dat bergen (liefst met sneeuw) en strand.

Ik ben erg geïnteresseerd in de opstelling van ouders langs de lijn. En deel soms mijn observaties via Facebook en een Twitter account.

Ik besteed veel tijd en aandacht aan mijn voorzitterschap van het Weerstandfonds. Een fonds in opbouw. Bijzonder om mee bezig te zijn en inspirerend om vorderingen te veroorzaken samen met een mooi team in het bestuur.

Als lid van de Medezeggenschapsraad en de Oudercommissie van het Rijnlands Lyceum probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het functioneren van de school en de relatie met de ouders.

Mijn Bosdag

Bijna een jaar na een voor mij belangrijke beslissing ben ik met mijn nieuwe bedrijf gestart, & partners bv. En een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Mijn Bosdag.

“ Als organisatiecoach heb ik de afgelopen vijftien jaar veel gewerkt met (directie)teams, talenten, professionals en managers. Daarbij viel mij op dat deze groep de eigen ontwikkeling vaak ondergeschikt maakt aan die van het team of de organisatie. Een gemiste kans. Voor mij de reden om juist deze managers en professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf aan bod te laten komen. En dat op een andere manier dan tijdens een traditionele trainings-tweedaagse in een hotel. Een persoonlijke bosdag dus, in een groep (van 3-6 mensen) of individueel.”Rob Mudde

Rob Mudde& partners

Persoonlijke site en blog

Rob Mudde heeft een persoonlijke site en blogt op www.robmudde.nl.

CONTACTGEGEVENS

SOCIAL MEDIA

Social media Rob Mudde:
Social media Mijn Bosdag:
Social media & partners bv:

TWITTER @Rob_Mudde

  • Ik vind een  @YouTube -video leuk: https://t.co/hH6uaBVm9z Tuinontwerp & tuinaanleg zonder zorgen - Bessels Green5 days ago
  • Hahaha https://t.co/vfaXKClv271 week ago